Априлске радионице Центра за развој каријере и ове године успешно реализоване
 
 
 
 
У оквиру овогодишњих Априлских радионица, које је организовао Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената, одржана су три панела на тему Еразмус+ програма мобилности на којима су нам своје студијске прогаме и универзитете представили гости са Шлеског технолошког универзитета у Гљивицама (Пољска); са Универзитета у Пловдиву „Пајсије Хиландарски“ (Бугарска) и колеге са Техничког универзитета у Бјалистоку (Пољска).
 
 
 
За мање од четири недеље више од 150 пријављених студената учестовало је на следећим радионицама и презентацијама:
 
  • Радионица Аргументација и вештине уверевања – предвач: Данијела Недић –Центар за пословну едукацију и саветовање BIZNIS LINK (12. април 2017.)
  • Радионица Писање радне биографије/CV (18. април 2017.)
  • Радионица Писање Мотивационог писма (18. април 2017.)
  • Радионица Вештине академског писања - предавач: др Бранка Миленковић, доцент Филолошко-уметничког факултета (21. април 2017.)
  • Радионица Асертивна комуникација – предавач: Катарина Ристић, психолог и HR консултант - Balance Consulting Крагујевац (24. април 2017.)
  • Радионица Вештине комуникације и презентовања – предавач: Нина Недељковић водитељ, глумица и модератор (26. април 2017.)
  • Презентација AIESEC волонтерске праксе у иностранству (26. април 2017.)
  • Радионица Подршка младима при запошљавању која је реализована у сарадњи са Националном службом за запошљавање – Филијала Крагујевац. Предавачи: Весна Луковић из Клуба за тражење посла и Савина Барјактаревић - саветник за планирање каријере (27. април 2017.)

Центар за развој каријере и саветовање студената наставиће да организује сличне радионице током целе године. Уколико желите да будете у току са активностима Центра, позивамо вас да се региструјете ОВДЕ , како би путем мејла добијали електронски билтен и били информисани о актуелним стипендијама, праксама, програмима волонтирања, пословима, наградним конкурсима и свим програмима усавршавања које Центар органзује за вас.