Априлске радионице: Вештине академског писања и панел на тему мобилности у оквиру Ерасмус+ програма

Драги студенти и дипломци Универзитета у Крагујевцу, у оквиру овогодишњих Априлских радионица, које организује Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената, имаћете прилику да присуствујете панелима на тему мобилности и студија у иностранству, радионицама и предавањима.

У петак, 21. априла 2017. године од 12 до 14 часова биће одржана радионица ВЕШТИНЕ АКАДЕМСКОГ ПИСАЊА 

Ако нисте сигурни како да приступите задатку и теми и напишете добар семинарски рад, завршни или мастер рад, придружите нам се на предавању које ће одржати др Бранка Миленковић, доцент Филолошко-уметничког факултета.

Причаћемо о вештини академског писања, односно писању радова за студије – кренућемо од основа, чућете нешто о правилима писања, као и о методама рада, а основни циљ предавања је упознавање са истраживачким вештинама и развојем критичког мишљења.

НАПОМЕНА:

Због ограниченог броја места, заинтересовани се морају пријавити путем ЛИНКА

 
Такође, истог дана у периоду од 14 до 16 часова биће одржан панел на тему Мобилности и студија у иностранству – Ерасмус+ мобилност
 
Поред општих информација о Еразмусу и активним конкурсима, представиће нам се и гости са Универзитета у Пловдиву „Пајсије Хиландарски“ (Бугарска) 
 

НАПОМЕНА:

Због ограниченог броја места, заинтересовани се морају пријавити путем ЛИНКА

 
 Радионице ће бити одржане
 
 у Центру за развој каријере и саветовање студената 
 
(Ректорат, 2. спрат, зграда између Економског и Правног факултета)