Априлске радионице: Вештине комуникације и презентовања

Драги студенти и дипломци Универзитета у Крагујевцу, у оквиру овогодишњих Априлских радионица, које организује Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената, имаћете прилику да присуствујете панелима на тему мобилности и студија у иностранству, радионицама, презентацијама и предавањима.

 

У среду 26. априла 2017. године

од 14 до 16 часова

биће одржана радионица

ВЕШТИНЕ КОМУНИКАЦИЈЕ И ПРЕЗЕНТОВАЊА

 

Вештине комуникације налазе се на листи најважнијих вештина које послодавци траже и вреднују. Свако жели да буде успешан – успешан на студијама, на послу, у односу са колегама, пословним партнерима. Колико ћемо успети у томе, доста зависи од наших вештина комуникације и зато их стално морамо унапређивати. Побољшавањем наших способности комуницирања можемо боље и лакше разумемо друге, али и изразити своје мишљење и идеје другима.

Како што боље искористити “својих 5 минута” и представити себе, пословну идеју, пројекат, како пренети информацију другима и задржати пажњу публике? 

О основама добре комуникације, цакама и грешкама, са вама прича Нина Недељковић, познати глас са радија, лице са телевизије, глумица, водитељ, модератор – једном речју (или две) мајстор комуникације.

НАПОМЕНА:
Због ограниченог броја места, заинтересовани се морају пријавити путем ЛИНКА
 
 
 Радионица ће бити одржана
 
 у Центру за развој каријере и саветовање студената 
 
(Ректорат, 2. спрат, зграда између Економског и Правног факултета)