“BE A PART OF THE CHANGE” догађај за домаће и стране студенте у ректорату Универзитета у Крагујевцу

У оквиру пројекта „Покрени своју будућност“, локална канцеларија AIESEC Крагујевац 10. јула 2015. године у 17 часова у Свечаној сали ректората Универзитета у Крагујевцу организује BE A PART OF THE CHANGE“ догађај.

Овај догађај има за циљ да студентима и свим заинтересованим младим људима пружи могућност да се упознају са студентима из других земаља, сазнају много тога о њиховој култури и начину живота и да, уколико и сами планирају да оду на праксу, из прве руке чују искуства страних студената који су тренутно на волонтерској пракси у Србији.
 
Пројекат „Покрени своју будућност“, подржан је од стране Министарства омладине и спорта и одржава се трећи пут у Крагујевцу током лета ове године. Пројекат се састоји од језичких радионица и радионица информатичке писмености и почиње са реализацијом 1. јула. Радионице ће се одржавати од 6. јула, а цео пројекат се завршава 15. августа. Радионице ће држати студент волонтери који ће боравити у нашем граду дуже од месец и по дана. Поред рада и дружења са децом, волонтери ће имати прилику да упознају наш град, културу и наш начин живота.
 
Уколико и ви желите да будете део промене и покренете своју будућност,
 
уколико желите да се из прве руке информишете о волонтерским праксама у иностранству и
чујете искуства ваших иностраних колега,
 
будите део "BE A PART OF  THE CHANGE" догађаја,
 
10. јула 2015. године у 17 часова у Свечаној сали ректората Универзитета у Крагујевцу!