„CAREER DAYS” – сајам послова, пракси и едукација

Пројекат „Career Days“, у организацији студентске асоцијације AIESEC, највећи је сајам послова, пракси и едукација, који се  одржава већ 22 године у Србији и 4. пут у Крагујевцу. 

Сајам ће се одржати 18. марта на Шумадија сајму у Крагујевцу са почетком у 12 часова.
 
Циљ овог пројекта је да у сарадњи са компанијама, младим и амбициозним људима приближи потенцијалне послодавце и пружи прилику да се упознају са условима пословања, могућности да се запосле или пронађу одговарајућу праксу и на тај начин започну своју успешну пословну каријеру. Компаније ће, са друге стране, имати на располагању да упознају младе студенте завршних година студија и базу података њихових биографија, које се могу оставити на следећем линку.
 
Партнерске фирме кроз овај пројекат имају могућност рада са младим људима, могућност селекције у потрази за најбољим кадром, могућност индивидуалног интервјуисања и упознавања квалитета сваког кандидата, као и приступ бази података која се може користити и након завршетка пројекта. 
 
Ове године неке од партнерских фирми су: Регионална привредна комора, Национална служба за запошљавање, Центар за развој каријере, Rapp Marine, Johnson Controls, Magneti Marelli, Форма Идеале, Вуловић Транспорт и други.
 
Више информација о пројекту можете пронаћи на следећем линку.