Нови програм ЦзРК-а- Занимање месеца

У оквиру Априлских радионица и презентација у Центру за развој каријере, 15. априла 2014. године, организована је прва презентација у оквиру новог програма, под називом Занимање месеца.

 
 
Циљ новог програма је да се студенти Универзитета у Крагујевцу упознају са различитим професијама и да се информишу о додатним вештинама и знањима која су им поред формалног образовања данас неопходна у пословном свету. На овим презентацијама учествоваће послодавци који ће студентима кроз разговор испричати како изгледа њихов радни дан, како су се припремили за дати посао, као и које су вештине сами развили и применили на свом послу.
 
 
На првој презентацији причали смо о људским ресурсима и послу HR-менаџера. На позив Центра, госпођица Светлана Рајачић, руководилац сектора људских ресурса у концерну Wacker Neuson Kragujevac, представила је студентима шта се крије иза овог занимања, која су знања и вештине потребне, шта од наученог на факултету дипломци могу да примене, у којим областима се треба додатно усавршавати и где се усавршавати.