Одржана презентација Еразмус Мундус стипендија на Универзитету у Крагујевцу

Ерасмус Мундус стипендије представљене студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу 24. новембра 2014. године у просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.

Темпус фондација - Еразмус + канцеларија у Србији одржала је, као и претходних година, информативно-промотивни скуп о Еразмус Мундус стипендијама на Универзитету у Крагујевцу.

Студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу представљене су могућности за академску мобилност:

  • стипендије намењене студентима из Србије за упис на мастер и докторске студије (Еразмус Мундус акција 1), 
  • стипендије у оквиру програма за размену за студенте нa свим нивоима студија (један или два семестра) на високошколским установама у земљама ЕУ (Еразмус Мундус акција 2 – Мреже размене).

Понуђени програми подразумевају пуне стипендије за све дипломце Универзитета у Крагујевцу који су заинтересовани за даље усавршавање  на нивоу мастер и докторских студија, као и за студенте основних, мастер или докторских студија на Универзитету у Крагујевцу који се интересују за размену на универзитетима у иностранству у трајању од једног или два семестра.

За сва додатна питања о Ерасмус Мундус стипендијама можете контактирати Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу путем мејла razvojkarijere@kg.ac.rs или путем телефона 034 300 425.