Одржана презентација стипендија француске Владе

У просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу је, у понедељак 26. јануара 2015. године, одржана презентација стипендија француске Владе.

Представници Француског института у Србији и Националне агенције за промоцију француског високог образовања у иностранству - Campus France су, као и претходних година, у оквиру промотивне кампање за доделу стипендија за наредну академску годину, на Универзитету у Крагујевцу одржали презентацију стипендија и студија у Француској.

Студентима заинтересованим за студије у Француској том приликом представљене су стипендије Владе Француске за које се могу пријављивати студенти и дипломци Универзитета у Крагујевцу, односно стипендије за мастер 2 и докторске студије у коменторству и Коперник програм стипендија за пост-мастер ниво, као и многе друге стипендије и видови финансирања за студије у Француској.

Представници Француског института у Србији и Националне агенције за промоцију француског високог образовања у иностранству - Campus France одговорили су на сва питања заинтересованих студената. Будући да је крајњи рок за пријаву за стипендије француске Владе за академску 2015/16. годину - 05. март 2015. године, посебна пажња посвећена је начину пријаве за ове стипендије.

Уколико будете имали додатних питања о овом програму стипендија, можете контактирати Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, путем телефона 034 300 425 или нам писати на адресу razvojkarijere@kg.ac.rs