Одржано предавње Занимање месеца – интернет маркетинг менаџер

 У оквиру програма Занимање месеца студентима Универзитета у Крагујевцу занимање интернет маркетинг менаџера представио је Ђорђе Ђокић, директор предузећа Limessoft d.o.o. Kragujevac.

И у овој академској години Центар за развој каријере и саветовање студената наставља са програмом Занимање месеца у оквиру ког студентима Универзитета у Крагујевцу заједно са послодавцима откривају нова занимања која су све присутнија на тржишту рада.

Овог месеца студенти Универзитета у Крагујевцу упознали су се са занимањем интернет маркетинг менаџера. Ђорђе Ђокић, директор предузећа Limessoft d.o.o. Kragujevac приближио је студентима ово актуелно занимање, открио које вештине и знања треба да има online маркетинг менаџер, шта од знања стеченог на факултету студенти могу применити а у којим областима треба да се додатно усавршавају. Студенти су имали прилику да поставе питања о каријери у домену online маркетинга и да сазнају како се развијају, прате и оптимизирају маркетиншке кампање на интернету.

Овај програм сарадње са послодавцима успешно је пилотиран у претходној академској години у оквиру Темпус пројекта CAREERS- Development of Career Guidance aimed at improving higher education in Serbia, са циљем да  се студенти Универзитета у Крагујевцу упознају са различитим занимањима и са могућностима усмеравања каријере.