Онлајн сајам запошљавања

 

Француско-српска привредна комора организује Онлајн сајам запошљавања у периоду од 20. до 27. новембра 2019. године.

ФРАНЦУСКА НЕДЕЉА ће ове године бити одржана под слоганом “10 година пријатељства у акцији". Ова манифестација коју организује Француско-српска привредна комора представља низ културних, едукативних и пословних догађаја за све љубитеље француске културе. Истовремено, циљ манифестације је и промоција француског бизниса у Србији. Традиционално, Француска недеља се везује за трећи четвртак у новембру, када се широм Француске у ресторанима и кафићима дочекује Нови Божоле, младо француско вино које се пушта у продају одмах након ферментисања. И ове године вас очекује богат програм, уз врхунска француска вина и кулинарске специјалитете, уз француске брендове и компаније, али и дигиталне трендове.

 

Да ли сте предузеће које је у потрази за новим квалитетним кадром? Резервишите ваше место на нашем Онлине сајму запошљавања. За више информација пишите на office@ccfs.rs или позовите на +381 11 4511 166.

Да ли сте у потрази за послом или праксом? Посетите наш Онлине сајам запошљавања где ће се представити многобројна француска и друга локална предузећа. Сви посетиоци биће у могућности да „посете“ сваки од виртуелних штандова компанија, да прегледају и аплицирају на огласе за посао, као и да комуницирају са HR руководиоцима преко chat апликације.

На овогодишњем онлајн сајму запошљавања који стартује 20. новембра учествоваће 17 учесника, француских, српских и других локалних предузећа и партнера Коморе као што су Атос, Adria media, Adecco, Credit Agricole банка, Цолас, Енел ПС, Мецафор, Manpower, Smart point, Trizma, Transcom и још многи други. Тражиће се кандидати најразличитијих профила и интересовања, за рад у маркетингу, банкарству, грађевинској индустрији, ИТ индустрији, новинарству, затим кандидати са знањем страних језика итд.

Više informacija na sajtu: http://francuskanedelja.rs/naslovna.html