Почела Студентска летња стручна пракса у Клиничком центру Крагујевац

Студенти Универзитета у Крагујевцу од 01. јула 2015. на Студентској летњој стручној пракси у Клиничком центру Крагујевац.

У сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац, другу годину заредом, реализује се програм Студентске летње стручне праксе, намењен студентима завршних година основних академских, интегрисаних академских и мастер академских студија.

Пракса се реализује у два циклуса, у трајању од месец дана: 01-31. јула и 03-31. августа 2015. године.

На основу Уговора о спровођењу Студентске летње стручне праксе између Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац, овог лета стручну праксу обавиће 12 студената завршних година основних академских, интегрисаних академских и мастер академских студија.

Према исказаним потребама Клиничког центра Крагујевац, стручну праксу ове године ће обављати студенти Економског факултета и Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу. 

Центри/службе у којима ће студенти обавити стручну праксу: 

  • Служба за правне и економско-финансијске послове
  • Хируршка медицина
  • Клиничка медицина

Сви студенти, учесници програма, ће по завршетку стручне праксе добити потврду о обављеној пракси која се може употребити само као прилог дипломи/ уверењу о дипломирању и у сврху даљег образовања или запошљавања.