Почела Студентска летња стручна пракса Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац

Студенти завршних година основних, интегрисаних и мастер академских студија факултета Универзитета у Крагујевцу 10. јула почињу са летњом стручном праксом у Институту за јавно здравље Крагујевац. Добродошлицу на праксу пожелео им је в.д. директора Института доц. др Драган Васиљевић.

Студентска летња стручна пракса реализује се на основу споразума између Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац од академске 2013/14. године, уз подршку и организацију Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.

Ове године, у Институту за јавно здравље Крагујевац на пракси ће бити седам студента Природно-математичког факултета (екологија и хемија) и један студент Економског факултета. Пракса ће бити реализована у два циклуса, први од 10. јула до 10. августа и други циклус од 10. августа до 10. септембра 2017. године.

По завршетку праксе, студенти ће израдити извештај, добити оцену ментора и сертификат о пракси, која ће сведочити о употребљеном теоријском знању, стеченом искуству и вештини.