- за све заинтересоване студенте и академско и административно особље

 Агрономског факултета и Факултета техничких наука 

Универзитета у Крагујевцу - 
 
У четвртак, 15. децембра 2016. године са почетком у 13:00 часова на Факултету техничких наука у Чачку (Плава сала, 3. спрат) одржаће се презентација о могућностима за мобилност кроз Еразмус+, Еразмус Мундус и Ceepus програме.
 
Заинтересованим студентима и запосленима (академском и административном особљу) са Агрономског факултета и Факултета техничких наука представници Темпус фондације ће презентовати могућности за стипендије програма Еразмус+, Еразмус Мундус и CEEPUS.
 
Сви студенти који желе да семестар или два проведу на стипендираној студентској размени или их занима студирање на целокупним мастер или докторским програмима у Европи са пуном стипендијом, моћи ће да се на овој презентацији директно информишу о актуелним конкурсима и могућностима. На презентацији ће бити речи и о могућностима за волонтирање у Европи кроз Европски волонтерски сервис (ЕВС).
 
Запослени са Универзитета у Крагујевцу ће чути све о могућностима за мобилност академског и административног особља доступним кроз ове програме.
 
Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу представиће присутнима актуелне Еразмус+ конкурсе за студенте и запослене са ових факултета Универзитета у Крагујевцу.
 
Уколико желите да чујете све о:
 
  • доступним програмима и расположивим стипендијама;
  • условима за пријаву и потребним документима;
  • проналаску одговарајућег програма и начину конкурисања

Придружите нам се на презентацији! 

Очекујемо Вас!