УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ 


Понедељак, 29. фебруар 2016.

СВЕЧАНА САЛА РЕКТОРАТА
 
Од 12:00 часова
 
 
Желите на размену студената, дипломирали сте, или ускоро завршавате студије, желите да се усавршавате у иностранству и интересују вас стипендије,  онда нам се придружите на презентацији.
 
Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу позива студенте и дипломце свих факултета у саставу Универзитета на презентацију програма академске размене у оквиру Еразмус+ и Еразмус Мундус програма.
 
12:00 – 13:00 Еразмус + програм академске мобилности: програм ће представити сарадници Одељења за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу
 
• укратко о програму Еразмус+
• представљање актуелних конкурса за пријаву студената свих нивоа студија
 
13:00 – 14:00 Еразмус Мундус акција 2 - GREEN TECH WB мрежа размене – програм ће представити г-ђа Eva Garea Oya и сарадници у Сектору за међународну сарадњу Универзитета у Вигу (Шпанија), који је координатор мреже. 
 
GREEN TECH WB мрежа размене спада у Еразмус Мундус Акција 2 пројекте,  финансиране од стране Европске уније, који нуде како атрактивне стипендије студентима и дипломцима, тако и прилику за њихово даље усавршавање и развијање академске и научне сарадње.
Промотивна кампања обухватиће презентацију Програма, а сви заинтересовани имаће прилику да упознају представнике Универзитета у Вигу, који координира Програм, и информишу се о детаљима размене и могућностима које им се нуде за стицање међународног искуства.
 
Заинтересовани студенти могу се пријавити путем овог линка.
Циљ регистрације је формирање мејлинг листе, која би се на даље користила за информисање о актуелним позивима за стипендирану мобилност у оквиру Еразмус+ програма и других програма.
Регистрација није обавезна за учешће на презентацији.
 
Више о програму GREEN TECH WB можете видети овде.
Актуелне конкурсе за размену студената у оквиру Еразмус+ програма можете видети овде.
 
studenti.jpg