ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА СТИПЕНДИЈА ЗА 
СТУДИЈЕ И УСАВРШАВАЊЕ У НЕМАЧКОЈ
- ДААД програми стипендија -

 

У оквиру октобарског Сајма стипендија, представници ДААД-а ће за заинтересоване студенте одржати додатну презентацију својих програма стипендија.

 

Уколико већ имате конкретна питања и планирате усавршавање у Немачкој, можете посетити штанд ДААД-а на Сајму стипендија или доћи на презентацију у Центар за развој каријере и саветовање студената у 13 часова.
 
 
Немачка служба за академску размену (ДААД) је удружење високих школа у Немачкој. ДААД је највећа немачка организација која се бави финансијском подршком међународне сарадње високих школа. Њен главни задатак је финансијско подржавање академске везе са иностранством, пре свега путем размене студената и научника.
 
ДААД Инфо-центар Београд:
 
  • вас информише о условима студирања и истраживања у Немачкој
  • приређује информативна предавања на факултетима, вишим школама и истраживачким институтима у Србији и учествује на сајмовима образовања
  • саветује и помаже приликом потраге за одговарајућом катедром и местом неке високошколске институције у   Немачкој
  • информише о могућностима стипендирања ДААД-а и других немачких организација
 
Презентација ће се одржати у просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената (Ректорат, 2. спрат, зграда између Економског и Правног факултета), у четвртак, 15. октобра 2015. године са почетком у 13 часова.

Напомена: због ограниченог броја места, заинтересовани се морају пријавити путем овог линка.