Признање за прилагођавање активности изненадним околностима и потребама циљне групе Центру за развој каријере и саветовање студената

 

У оквиру Националног такмичења добрих пракси, у области каријерног вођења и саветовања, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу добитник је Признања за успешно прилагођавање активности за време пандемије.

На осмој националној Euroguidance конференцији Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији и Европи, у петак, 22. октобра, проглашени су примери добре праксе, који су добили награде и признања у склопу овогодишњег Националног такмичења у области каријерног вођења и саветовања.

Онлајн Априлске радионице добиле су престижну награду у виду Признања за прилагођавање активности изненадним околностима и потребама циљне групе. Да подсетимо, 11 радионица које су се у месецу априлу одржавале у онлајн формату, пратило је преко 1300 студената и дипломаца Универзитета у Крагујевцу. Путем инстаграм налога Универзитета у Крагујевцу око 1000 корисника уживо је пратило стримовање радионица. Вест о одржаним радионицама можете погледати овде.

Током виртуелне постер сесије, учесници ове дводневне конференције могли су детаљније да се упознају са награђеним примерима, као и да размене информације и унапреде сарадњу у систему каријерног вођења и саветовања (КВиС) у Републици Србији.

Тим Центра за развој каријере и саветовање студената и Универзитет у Крагујевцу још једном захваљује свим предавачима који су на овогодишњим онлајн Априлским радионицама својим залагањем допринели успешном реализовању ове награђене активности. Управо је Признање Центру за развој каријере само потврда поменутог заједничког рада, као и жеље студената да сазнају нешто више о оним вештинама и искуствима значајним за њихов даљи развој каријере.