Драги студенти и дипломци,

 

Као што знате, велики број студената и дипломаца се пријавио за курс енглеског језика на нивоу Б1, у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената. 

Како бисмо обезбедили да сви полазници курса имају подједнако предзнање енглеског језика, ради лакшег праћења курса на вишем нивоу, полагали сте улазни тест у понедељак, 23. новембра 2015. године.

 

Максималан број поена на тесту: 30

Минималан број поена на тесту: 17

 

Сви кандидати који су полагали улазни тест и који су освојили минимум 17 поена, примљени су на курс енглеског језика на Б1 нивоу. Укупно 45 кандидата је положило улазни тест.

 

Резултате улазног теста можете погледати ОВДЕ.

 

Због великог броја полазника бићете подељени у две групе.

Списак полазника који ће бити у ПРВОЈ групи можете преузети ОВДЕ.

Списак полазника који ће бити у ДРУГОЈ групи можете преузети ОВДЕ.

 

Прва група почиње са наставом на курсу у уторак, 01. децембра 2015. године, у 16:00 сати, у сали Сената Универзитета у Крагујевцу.

Термини наставе на курсу енглеског језика за прву групу:

уторком и четвртком од 16:00 до 17:30 сати.

Место одржавања наставе: сала Сената Универзитета у Крагујевцу (зграда Ректората, приземље)

 

Термини наставе на курсу енглеског језика за другу групу биће накнадно дефинисани. Полазници на курсу енглеског језика који су у другој групи биће на време обавештени о терминима одржавања курса.

Место одржавање наставе: сала Сената Универзитета у Крагујевцу (зграда Ректората, приземље)

 

Уколико неко од примљених кандидата жели да одустане од курса, молимо вас да на време обавестите Центар за развој каријере и саветовање студената.