Свечана додела потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи 

Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца,
 
Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац
и
Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац
 
одржаће се у понедељак, 14. новембра 2016. године у свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу са почетком у 10:00 часова.
 
Студентима Универзитета у Крагујевцу, полазницима овогодишњег циклуса Студентске летње стручне праксе, потврде о обављеној пракси ће, у име Универзитета у Крагујевцу, уручити проректор за наставу и студентска питања, проф. др Радован Вукадиновић.
 
Додели ће присуствовати и представници Града Крагујевца, Клиничког центра Крагујевац, Института за јавно здравље Крагујевац, Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу, ментори праксе, као и студенти Универзитета у Крагујевцу полазници овогодишњег програма Праксе.
 
Програм Студентске летње стручне праксе ове године са успехом је обавило 77 студената.
 
Студентску летњу стручну праксу у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца са успехом је обавило 60 студената, а под менторством 34 ментора.
 
Студентску летњу стручну праксу у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац обавило је укупно 8 студената, а под менторством 5 ментора.
 
Студентску летњу стручну праксу у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац обавило је укупно 9 студената, а под менторством 9 ментора.