Свечана додела сертификата студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу је и ове академске године организивао бесплатне курсеве енглеског и немачког језика за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу са циљем да им помогне да унапреде своја знања и буду конкурентни на тржишту рада.

Са идејом да завршетак академске године заокружимо на леп начин и пожелимо нашим студентима и дипломцима успех у даљем школовању и раду, данас организујемо свечану доделу сертификата полазницима бесплатних курсева, као и младим колегама који су били на пракси у Центру за развој каријере. Сматрамо да је ово изузетна прилика да се осврнемо на своје успехе и резултате које смо постигли, да се дружимо, и уживамо у богатству других култура и језика.

Након свечане доделе сертификата и коктела, искористићемо прилику да још једном поразговарамо са нашим студентима о могућностима које им знање страних језика пружа, о мобилности студената и усавршавању у иностранству, а биће прилике и да се некима од њих честита на добијеним стипендијама.

Наставак овог свечаног дана за Центар, замислили смо као једно филмско вече и уз срдачну подршку Гете Института из Београда, у прилици смо да данас од 17:30 часова уживамо у одабраним филмовима немачке продукције у оквиру филмског пројекта Гете Института „Путујући биоскоп“.

Програм:

16:00 – 16:30 Свечана додела сертификата
16:30 – 17:00 Богатство познавања страних језика, стипендије и мобилност студената
17:00 – 17:30 Коктел

Филмско вече (одабир из филмског пројекта Гете Института „Путујући биоскоп“)

7:30 Soul Kitchen
Немачка 2008/2009, 99 мин
Режија: Фатих Акин

19:10 Мој пријатељ
Немачка 2006, 84 мин.
Режија: Себастијан Шипер