„ОТВОРЕНА ВРАТА УНИВЕРЗИТЕТА“

Програм за средње школе и будуће студенте

Ректорат Универзитета у Крагујевцу

22. мај 2014. од 16-18 часова
 
 
Поштовани професори и средњошколци,
 
 
Позивамо Вас да заједно посетите „Отворена врата Универзитета у Крагујевцу“, у четвртак 22. маја 2014. године, од 16-18 часова, у парку Ректората Универзитета у Крагујевцу.
 
Знајући да је једна од најважнијих одлука сваког младог човека управо одабир факултета и студијског програма, овим путем желимо да вас упознамо са Универзитетом у вашем родном граду. У склопу Отворених врата, у четвртак, 22. маја 2014. године, од 16 до 18 часова у парку Ректората Универзитета у Крагујевцу биће постављени штандови где ће вам представници свих 12 факултета бити на располагању- студенти и асистенти свих факултета ће вам из прве руке, уз музику и дружење, рећи све о студијском програму који вас интересује, о факултету, пријемном испиту, ваннаставним активностима..... Такође, за вас организујемо обилазак Универзитетске библиотеке, као и тренутне поставке у Универзитетској галерији. 
 
Верујемо да ћете препознати значај Отворених врата Универзитета за вас и ваше другаре из школе и биће нам задовољство да вас упознамо са нашим Универзитетом.
 
 
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!!!
 
Имајући у виду тренутну ситуацију у нашој земљи, желимо да искористимо ову манифестацију за сакупљање хуманитарне помоћи за најугроженије породице са подручја која су погођена поплавама, зато позивамо све професоре и ђаке да организовано посете „Отворена врата Универзитета“ и у складу са својим могућностима донирају неопходну помоћ.
Према најновијим обавештењима најнеопходнија средства су: намирнице за бебе (храна за бебе, флашице, цуцле, пелене, влажне марамице, и сл.), конзервирана храна, средства за личну хигијену, средства за дезинфекцију.
 
Хуманост на делу!!!
 
 
Уколико имате питања, само на позовите на (034) 300 425 или нам пишите на: razvojkarijere@kg.ac.rs
 
Контак особе: Ивана Балшић, 064 197 70 70
Милица Миленковић, 064 2 918 718