WBCInno радионица „Јачање капацитета истраживача у областима трансфера знања, истраживања и иновација“ на Универзитету у Крагујевцу

У оквиру регионалног WBCInno пројекта, Канцеларија за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу организује радионицу „Јачање капацитета истраживача у областима трансфера знања, истраживања и иновација“, која ће се одржати 11. и 12. септембра 2014. године, са почетком у 9 часова у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу.

Радионица је намењена професорима, истраживачима и студентима универзитета у региону Западног Балкана. 

Првог дана радионице, учесници ће имати прилике да чују примере добре праксе из Европе и који су начини трансфера знања и технологија и управљања иновативним циклусом заступљени на њиховим институцијама. Биће представљена и методологија за процену комерцијалних могућности истраживања/технологије са практичном вежбом. Предавачи ће бити представници институција партнера на WBCInno пројекту из Енглеске, Шпаније, Аустрије и Немачке.

Други дан радионице посвећен је представљању Методологије за управљање иновацијама, смерницама за заштиту интелектуалне својине у Србији, Универзитетске иновативне платформе као и колаборативне софтверске платформе за управљање иновацијама која је развијена у оквиру WBCInno пројекта, са практичним вежбањима.

Пријаве за овај догађај послати на email адресу mandic@kg.ac.rs, најкасније до 03. септембра 2014. године.

Везана документа:

Позивно писмо 

Агенда програма