Конференција Млади говоре – Крагујевац

Студентска организација AIESEC и овог априла у Крагујевцу организује YouthSpeak Forum конференцију за младе, са жељом да утиче на младе и инспирише их да направе позитивне промене у друштву, због чега сваке године окупи и по неколико стотина људи у пет највећих градова Србије – Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу и Суботици.

Циљ програма је да се млади повежу са успешним компанијама, чују искуства успешних и утицајних људи и ближе се упознају са појмом одрживог развоја. 
 
Млади ће са својим тимом радити на решавању студије случаја.  У паузама имају прилику да чују инспиративне говорнике на тему одрживости и циљева одрживог развоја, а на крају дана, учесници ће презентовати своја решења представницима компанија. Најбоља три тима биће награђена. 
 
Генерални покровитељ овогодишњег YouthSpeak форума је Coca-Cola HBC Srbija, a партнери конференције су и компаније AMSS и MIND Group.
 
Тема овогодишњег YouthSpeak Foruma je Voice your vision, а идеја је да подстакне младе да креирају своју визију – боље будућности, бољег сутра и промена које желе да виде у свету, како би  потом могли да учине прве кораке ка њеном остварењу.
 
Овогодишњи Youth Speak Forum се одржава на Економском факултету 8. априла 2023. са почетком у 11.30 h.
 
Пријаву за учешће могуће је поднети на овом линку.