Бесплатан онлајн курс француског језика на нивоу А1.1.

Драге колеге, 

Катедра за романистику Филолошко-уметничког факултета у сарадњи са Центром за развој каријере први пут, ове године, за вас организује бесплатан онлајн курс француског језика на А1.1 нивоу, у жељи да вам пружимо прилику да током студентских дана стекнете нова знања и унапредите своје језичке вештине у циљу запошљавања или усавршавања у иностранству. 

Курс је намењен почетницима. На конкурс се могу пријавити студенти свих нивоа студија са факултета Универзитета у Крагујевцу

За пријаву је потребно доставити:
  • Попуњен пријавни формулар који можете наћи овде
  • Потврду са факултета о тренутном статусу (потврда треба да садржи просечну оцену остварену током студија, као и дужину трајања студија)
  • Уверење о завршеним основим / мастер студијама (за студенте који су тек уписали мастер / докторске студије и немају положених испита)

Рок за пријаву: 15. октобар 2022. године

Пријаву је потребно послати путем мејла, на адресу razvojkarijere@kg.ac.rs (у поље предмет мејла уписати Пријава за курс француског језика).

Трајање курса је 13 недеља. Настава ће се одвијати онлајн, једном недељно у трајању од 90 минута.

По завршетку курса, учесници ће полагати завршни тест и добити сертификат о успешно стеченом нивоу знања француског језика, који издаје Универзитет у Крагујевцу.

Циљеви учења: на крају овог курса, у зависности од личног рада, студент би требало да буде у могућности, писмено и усмено, да: успостави контакт, поздрави се, дâ своје контакт податке, представи се на једноставан начин и представи некога, размени једноставне информације о породици, послу, излетима, пројектима, одморима, смештају и сл. 

Напомена: Курс је бесплатан. Број места је ограничен.

За сва додатна питања можете контактирати Центар за развој каријере путем мејла razvojkarijere@kg.ac.rs.