Бесплатна радионица за студенте

 Радионица на тему „Осмишљавање и развој пословних идеја“,

 Крагујевац 7. јун 2018.

Циљ радионице је да учесници осмисле и детаљније разраде пословне идеје, које се ослањају на области њихових студија, а које могу да допринесу реализацији циљева одрживог развоја и борбе против климатских промена.  

Радионица је намењена студентима свих нивоа студија, укључујући и докторске студије (млађи истраживачи), на природно-математичким, инжењерским, техничким и технолошким факултетима; као и студентима на економским и другим факултетима (нпр. организационе науке и/или друге друштвене науке).

У областима природних и техничких наука постоји велики неискоришћени потенцијал за развој таквих пословних идеја, а истовремено вештине и знања која се односе на осмишљавање и развој пословних идеја недостају управо студентима у овим областима.

Циљ радионице је да се учесницима применом иновативних метода и техника омогући пренос знања из својих доменских области, што би подстакло развој пословних идеја.

Радионицу организује Универзитет у Крагујевцу, као координатор Еразмус+ пројекта IF4TM, Привреднa коморa Србије, ПрограмClimate-KIC Srbija, и пројекат „Локални развој отпоран на климатске променекога спроводе Министарство заштите животне средине и Програм Уједињених нација за развој (UNDP).  

Агенду можете преузети овде

 

Радионица се организује у Бизнис иновационом центру 

четвртак 7.јуна 2018. од 9 до 17 часова.

Адреса: Трг Тополиваца бр.4 Крагујевац

 

Пријава се врши путем on-line формулара који је доступан на линку https://goo.gl/xom1bK најкасније до 6. јуна 2018.

Очекујемо Вас!