Coke Summership програм летње праксе 2017.

Компанија Coca-Cola Hellenic Srbija и ове године реализује Coke Summership програм летње праксе, који младим и талентованим људима пружа прилика да унапреде постојећа и стекну нова знања и пословне вештине и на тај начин се професионално усаврше и тако своју каријеру усмере у жељеном правцу.

Програм је осмишљен тако да омогућава полазницима стицање практичних вештина кроз рад са ментором на реалном пројекту који се реализује у компанији (4 дана), а један дан у недељи је резервисан за тренинге и обуке како би полазницима омогућили стицање кључних компетенција за даљи развој.
 
Пракса траје 6 недеља, у периоду од 28. јула до 08. септембра 2017. године.
 
Сви студенти који уђу у програм добијају сертификат о обављеној пракси и улазе у базу потенцијалних запослених компаније Coca-Cola Hellenic Srbija.
 
Профил кандидата: Студенти свих акредитованих универзитета, виших и високих школа у Србији који су у мају одслушали трећу годну, студенти четврте године, апсолвенти, дипломци који су студије завршили најкасније у претходне две године, као и полазници мастер студија.
 
Пријаве су отворене од 18. априла до 19. маја 2017.
 
 
Онлајн пријавни формулар можете наћи овде.  
 
Након што попуне онлајн пријавни формулар, кандидати морају проћи четири круга селекције: 

 

  1. Решавање онлајн тестова: на мејл из пријаве добиће 2 онлајн теста која треба да попуне у нареднa 4 дана од датума пријаве. 
  2. Телефонски интевјуи: 24. април – 31. мај 2017.
  3. Групне и индивидуалне вежбе: 03. мај - 16. јун 2017.
  4. Интервјуи: 19. јун – 30. јун 2017.

Резултати конкурса биће објављени 07. јула 2017. године.

Више о програму можете видети овде