Дизајн: конкурс за израду пројекта Таркет д.о.о.

Компанија Таркетт д.о.о. објавила је конкурс за израду идејног решења/пројекта винилне облоге у постојећем стамбеном простору (кухињи) за млади брачни пар са двоје мале деце.

Од предложених тема, које треба да послуже као инспирација за израду Вашег идејног решења, потребно је да изаберете једну, Вама најближу, и транспортујете је за винил подну облогу.
 
Предложене теме су следеће:
  • Classic old traditions – класични мотиви, ручно радјени декоративни мотиви са  старих намештаја ,мотиви на тканинама и тапетама,богаство Барокних мотива нека вам послуже као инспирација за креирање ваших идејних решења за савремену плочицу која ће имати традиционалне и класичне мотиве. Неопходно је „дух класике“  трансформисати и прилагодити модерном визуелном изгледу дизајна.
  • Futureand Fantasy – модерна геометрија плочица ,апстрактне геометријске форме, модерни мотиви треба да доминирају  и да се  истакну у први план у односу на структуру плочица. Богаство употребе различитих врста материјала: дрво, метал, текстил, стакло, комбинација природних и вештачких материја, комбинација мат и сјајних површина, нагласити волумен мотива, сенке, илузије, 3Д, арт и сликарски ефеки итд. 

Приликом израде идејног решења можете се користити било којим другим графичким елементима, можете укључити било који елемент или материјал  за који сматрате да може допринети Вашем раду. 

На конкурс можете послати више радова.
 
Ваше идејно решење можете доставити у елекронској форми у PDF или JPG формату (300 дпи, ЦМYК). Димензије идејног ресења су 50×50 цм. 
 
Радове слати путем пријавног формулара овде.
 
Конкурс је отворен од 19.05.2014. до 22.06.2014.
 
Критеријум избора идејног решења је креативност и иновативност. Стручна комисија, састављена од директора дизајн центра Таркет доо и специјалисте дизајнера ће Ваше радове/идејна решења оцењивати.
 
Све одабране идеје биће награђене износом од 10.000,00 РСД. Такође, изабрани кандидати ће добити за могућност Таркетт као референцу да је њихов дизајн приваћен.
 
Више о програму и начину пријаве видети на: линк1, линк2
 
Извор: studentskizivot