Global talent: плаћено стручно усавршавање из области маркетинга у Немачкој

Отворен је конкурс за пријаву за плаћени програм праксе из области маркетинга, која се реализује у оквиру програма Глобал талент, интернационалног програма стручне праксе намењеног младима који желе да стекну професионално искуство у интернационалном окружењу. 

Пракса је намењена студентима завршних година студија и постдипломцима, који поседују знања из области маркетинга, менаџмента и администрације.
 
Компанија TÜV Rheinland која се налази у Хамбургу, полазницима праксе нуди могућност усавршавања већ стечених знања, као и могућност стицања нових знања и искуства из области маркетинга. Рад у овој компанији подразумева истраживање тржишта, документацију и администрацију, комуникацију са колегама из компаније као и са сарадницима саме компаније, припрему презентација. 
 
Трајање праксе је 26-52 недеље, а месечна плата износи 830 $ и покрива трошкове основних потреба.
 
Уколико волите маркетинг, имате искуство у области комуникација, добро говорите Енглески језик и спремни сте за авантуру у Немачкој, онда је ово права ствар за вас!
 
Све информације о овој као и другим праксама које су у понуди можете пронаћи на званичној интернет презентацији студентске органиѕације АIESEC или се пријавите директно на следећем линку и бићете контактирани у року од 48х.