Global talent: Стручна пракса из области маркетинга  у Кини

Студирате или сте већ завршили студије? Да ли сте спремни за нове изазове? Да ли желите да нађете посао у својој струци што пре? Да ли волите да путујете и упознајете нове културе? Ако вам је потврдан одговор на сва ова питања, онда је стручна пракса права ствар за вас.

Програм Глобал Талент омогућава свим студентима завршних година и постдипломцима прилику за професионално искуство у области маркетинга. Маркетинг праксе вам нуде професионално усавршавање, али и стицање нових знања из области маркетинг менаџмента. Имаћете прилику да кроз рад у интернационалном окружењу стекнете нова знања, вештине, упознате људе сличних интересовања, као и да боље упознате њихову културу.
 
Пракса подразумева рад у Nigbo Weixiang Plastic Company у Зхејиангу, и трајаће 52 недеље.
 
Активности које се обављају на пракси су разноврсни и омогућавају струденту да испољи своју креативност на најбољи начин. У те активности спадају истраживање тржишта, онлине продаја, пружање додатних информација страним купцима, помагање у дизајнирању производа, као и могућност пословних путовања. Током трајања праксе имаћете прилику да упознате дух и традицију Кине и да стекнете искуство у интернационалном окружењу. 
 
Месечна плата износи 640$ и покрива трошкове основних потреба, а новчани износ је одређен у висини просека земље у којој сте на пракси.
 
Поред Кине, имате прилику да обављате стручну праксу и у Мађарској и Немачкој
 
Уколико желите да се више информишете о даљем процесу учешћа на овој, или праксама попут ових, региструјте се на следећем линку и бићете контактирани у року од 48 сати.