IFMSA конкурс за једномесечну размену студената медицине

 У оквиру ИФМСА организације, као вид додатног усавршавања, студентима медицине омогућена је једномесечна размена студената и то:

  • Научна размена – подразумева да студент учествује у истраживању које води ментор пројекта у некој од лабораторија при медицинским истраживачким центрима у оквиру предклиничких предмета или клиници, са посебним освртом на лабораторијски рад, у земљи са којом ИФМСА сарађује.
  • Професионална размена – представља облик усавршавања клиничких вештина у виду практичног рада са пацијентима, на одељењу који студент одабере у некој од земаља са којима ИФМСА има потписан уговор.
  •  
Профил кандидата:  студенти медицине
  • За професионалну размену  – III, IV, V, VI године студија, апсолвенти и доктори медицине (дипломирали пре мање од 6 месеци)
  • За научну размену  – I, II, III, IV, V, VI године студија, апсолвенти и доктори медицине (дипломирали пре мање од 6 месеци)
 
Понуђене земље за размену су: Бразил, Мексико, Тунис, Египат, Израел, Либан, Турска, Русија, Португал, Шпанија, Француска, Италија, Чешка, Пољска, Словачка.
 
Рок за пријаву: 25. 11. 2013. до 15 часова
 
Пријаву (име и презиме, година студија, просек оцена и број телефона) послати електронским путем на адресу: ifmsa.kragujevac@gmail.com
 
Кандидати заинтересовани за учешће у програму плаћају котизацију. 
 
Више о програму и начину пријаве видети на: