Интернационална конференција за студенте у области молекуларних наука, Београд

Од 15. до 18. јануара 2015. године у Дому омладине у Београду биће одржан скуп под називом „Belgrade International Molecular Life Science Conference for Students (BIMLS)“. 

Организатори су Институт за надарену и талентовану децу и омладину, Регионални центар за таленте Београд 2 и Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство Универзитета у Београду. 
 
Ова студентска конференција окупиће студенте основних, мастер и докторских студија са факултета и института који се баве истраживањима у области природних наука.
 
Учесници ће на овом скупу имати прилику за међусобну размену идеја и резултата истраживања, као и за дискусију са водећим стручњацима из ове области.
 
 Рок за предају апстраката је 15. новембар, а рок за регистрацију за учешће је 25. децембар 2014. 
 
Програм скупа ће обухватити предавања, радионице и усмене и постер презентације студентских радова, као и посету неким од београдских института који се баве истраживањем у области  природних наука.
 
Напомена: заинтересовани кандидати плаћају таксу за регистрацију (од 20 или 35 евра за студенте, 50 евра за кандидате који нису студенти), која покрива трошкове учешћа на сесијама, трошкове паузе за кафу током сва 4 дана, трошкове ручка за 2 дана, трошкове друштвених активности, књигу апстракта и конгресну торбу.
 
Више информација о програму видети овде