Град Крагујевац у партнерству са Универзитетом у Крагујевцу, Регионалном агенцијом за економски развој Шумадије и Поморавља и Бизнис иновационим центром, а уз подршку Регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског управног округа  реализује Јавни конкурс за избор пословних идеја младих са циљем да мотивише и оснажи младе да се баве предузетништвом. 

Јавни конкурс је намењен младима старости од 15 до 30 година или правним лицима чији законски заступници имају до 30 година, који предлажу пословну идеју која може бити имплементирана и може остварити пословни успех на тржишту и која мора бити у вези са унапређењем или креирањем: производа, добара, услуга или процеса, тако да утиче на повећање конкурентности, технолошке способности, скраћења производног циклуса, те бржег одговора производње / услуга на захтеве купаца.
 
За младе чије пословне идеје буду одабране на конкурсу биће обезбеђена бесплатна обука за презентовање идеја, као и бесплатно коришћење алата за тестирање њиховог будућег пословања. Као завршни догађај, младима ће бити пружена прилика да своје пословне планове представе појединцима или компанијама које имају жељу да инвестирају у њихове идеје.
 
Рок за подношење пријава на конкурс је 31. март 2023. године.
 
Текст јавног позива и пријавни формулар можете наћи овде.
 
Додатне информације о Јавном конкурсу можете добити путем имејл адресе: office@bickg.rs.