Јавни позив за младе професионалце, будуће пословне консултанте

Развојни бизнис центар Крагујевац у партнерству са Центром за предузетништво расписује Јавни позив за учешће у програму обуке за младе професионалце, будуће пословне консултанте.

Јавни позив и Програм обуке саставни су део пројекта „Подршка развоју пословања произвођача и прерађивача хране у Шумадији и Источној Србији“, финансираног средствима Европске уније у оквиру EU PRO програма подршке развоју општина.
 
Програм обуке намењен је студентима завршних година основних и мастер студија, студентима докторских студија и другим младим професионалцима, из области IT-ја, дизајна, маркетинга и продаје.
 
Уколико сте заинтересовани да се бавите послом стручног консултанта и у перспективи пружате стручне услуге менторске и консултантске подршке малим и средњим предузећима (MSP), онда је ово прави позив за вас!
 
Програм обухвата циклус од 4 обуке: (1) Mentoring, (2) Procena poslovnih kapaciteta, (3) Lean metodologija i (4) Design thinking. По завршеном програму обуке, сви полазници постају чланови Business Support Hub-a – digitalne IT платформе за повезивање са послодавцима и бизнис сектором.

Рок за пријављивање је 26. јун 2020.
 
Линк за пријаве можете пронаћи овде.
 
За сва питања и информације о овом програму заинтересовани кандидати могу се обратити Развојном бизнис центру Крагујевац путем имејла info@rbcentar.org
 
Детаљно о јавном позиву и програму обуке, условима и начину пријављивања, критеријумима и начину одабира кандидата, и свим предностима учешћа у програму, информишите се у тексту јавног позива.
 
Информације о Јавном позиву можете наћи на сајту Развојног бизнис центра Крагујевац
 
Текст Јавног позива можете преузети овде.