Компанија Avnet отвара 100 радних места у Крагујевцу, ево шта је потребно за пријаву!

 Компанија Avnet, која је ушла у други век свог постојања, ове године је отворила нову канцеларију у Крагујевцу. Главна делатност компаније је дистрибуција полупроводника, електричних компонената и микрочипова. На локалу ће бити отворено преко 100 радних места - од директне подршке купцима, на свим најважнијим европским језицима, преко помоћи продајним тимовима кроз разноврсне оперативне процесе, до рада са добављачима компонената. Канцеларија се налази у оквиру MIND парка, на адреси Алеја Милановић ББ.

Наш циљ је да заједно са нашим запосленима растемо и развијамо се јер наши људи су наш најважнији ресурс.

Позивамо Вас да се детаљније упознате са нашом културом, погодностима и отвореним позицијама на нашем званичном сајта или путем LinkedIn профила:

https://www.avnet.com/wps/portal/us/about-avnet/careers/

https://www.linkedin.com/company/avnet/

Уколико не можете да се одлучите за коју позицију да конкуришете, можете послати Вашу биографију на енглеском језику на имејл адресу HRNOW.EMEA@AVNET.EU.

Avnet пружа могућност непрекидног личног и професионалног развоја у динамичној и веома иновативној индустрији електронике. Са прометом од око 20 милијарди USD у 2021. години, Avnet  је трећи највећи дистрибутер електронских компонената на свету. Такође, компанија Avnet има своју канцеларију у Београду још од 2012. године, која данас броји преко 470 запослених. Поносни смо на запослене који су са нама од почетка и непрестано отварамо нове пословне прилике како за младе, перспективне и креативне људе који желе да започну своју каријеру у нашој компанији, тако и за искусне професионалце који желе да заједно са нама расту.