Конкурс Универзитета у Верони за младе истраживаче

У оквиру пројекта Invite, који финансира Европска унија, Универзитет у Верони расписао је конкурс за студенте докторских студија и истраживаче са завршеним мастер академским студијама који имају мање од 4 године истраживачког радног искуства. 

Конкурс је отворен до 16. априла 2018. године до 14.00 часова

Invite је докторски програм Универзитета у Верони који као партнерске организације укључује 17 универзитета и истраживачких центара у Европи, 13 компанија и организација из економског сектора, 3 јавне организације и 1 мрежу. Invite је пројекат са снажном интер-секторском, интердисциплинарном и међународном димензијом који суфинансирају регион Венето и Европска унија у оквиру програма Хоризонт 2020. 
 
Докторски програм Invite има за циљ подстицање интелектуалне радозналости учесника и стицање вештина критичког размишљања уз употребу иновативних теоријских алата и практичних метода. Конкурс је отворен за истраживаче раних фаза из свих европских држава који желе ући у докторски програм Универзитета у Верони. Више информација о условима конкурса сазнајте ОВДЕ
 
Invite обухвата укупно 14 позиција за обуку истраживача раних фаза, у научним дисциплинама покривеним докторским програмима организованих у четири поља: 
  • уметност и хуманистичке науке;
  • правне и економске науке;
  • здравствене и животне науке; 
  • природне и инжењерске науке.
Од пријављених кандидата се очекује да предложе истраживачки рад у једном од поља истраживања.
 
Документа потребна за пријаву и начин пријаве погледајте ОВДЕ 
 
Одговоре на најчешћа питања погледајте ОВДЕ
 
Више о пројекту сазнајте ОВДЕ