Конкурс за подршку најбољем омладинском пројекту и позив на инфо дан

Форум за одговорно пословање и Coca-Cola HBC Србија позивају младе да се пријаве на Kонкурс за подршку најбољем омладинском пројекту усмереном на побољшање положаја младих на тржишту рада. 

Конкурс је намењен студентским организацијама, омладинским удружењима и неформалним групама младих на територији целе Србије који желе да помогну својим вршњацима да унапреде положај на тржишту рада.
 
Тема конкурса је унапређење положаја младих на тржишту рада кроз активности које подстичу стицање нових знања, вештина, контаката, искуства, као и кроз све друге активности које на иновативан и квалитетан начин могу да допринесу унапређењу положаја младих на тржишту рада.
 
Сви предлози биће оцењени од стране жирија који чине представници компанија чланица Форума за одговорно пословање. Предлози који уђу у ужи избор имаће прилике да се представе жирију на догађају половином маја 2019. године, након чега ће бити проглашен одабран пројекат за подршку. Додељена средства од 100.000 динара намењена су реализацији пројекта.
 
Предвиђени период за реализацију активности је мај – новембар. Све активности пројекта морају бити реализоване до краја новембра 2019. године.
 
Предлози се достављају електронским на адресу: kancelarija@odgovorno poslovanje.rs са назнаком – Пријава на конкурс_Бољи бизнис за боље друштво.

Рок за пријаву: 01. април 2019. године
 
Више информација о овом програму можете наћи овде.
 
Позив на инфо дан у оквиру Конкурса за подршку омладинском пројекту
 
Форум за одговорно пословање и Coca-Cola HBC Србија одржаће инфо дан у четвртак, 14. марта, у просторијама Канцеларије за младе – Гнездо, у 12 часова (Масарикова 5, шести спрат Београђанке) где се могу детаљније информисати о конкурсу и поставити сва питања.
 
На инфо дану, присуствоваће Јована Паљић, Community Executive, Coca-Cola HBC Србија и Милица Мишковић, Program Manager, Форум за одговорно пословање.
 
За присуство на Инфо дану, пошаљите своју пријаву попуњавањем кратког УПИТНИКА или пошаљите  име и презиме на адресу kancelarija@odgovornoposlovanje.rs најкасније до 13.03. са назнаком Пријава за инфо дан.