Раднички универзитет „Црвени барјак“ Крагујевац, центар за стручно оспособљавање, студије менаџмента, центар за стране језике, расписује конкурс за посао у центру за стране језике за потребе одржавања курсева немачког, шпанског и француског језика.

 
Позиције: 
  • предавач на курсу немачког језика
  • предавач на курсу шпанског језика
  • предавач на курсу француског језика
 
 
 
Профил кандидата: 
  • дипломци Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу (студенти који су дипломирали у претходне две године са Катедре за немачки/ шпански/ француски језик)
  • студенти мастер академских студија на Катедри за немачки језик/ шпански/ француски Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу
 
Документа за пријаву: CV, мотивационо писмо, потврда да сте студент (или копија индекса), односно уверење о дипломирању
 
Напомена: У склопу мотивационог писма напишите ваш план организовања наставе, литературу коју бисте користили, и на који начин бисте припремили завршни тест за учеснике на курсу.
 
 
Све позиције подразумевају и рад на промоцији Радничког универзитета „Црвени барјак“ Крагујевац на друштвеним мрежама и другим каналима за промоцију.
 
 
Сви пријављени кандидати ће по истеку рока за пријаву бити позвани на интервју.
 
 
Рок за пријаву: 04. децембар 2015. године до 12:00 сати
 
 
Пријаву на конкурс за посао предавача на наведеним курсевима можете послати путем мејла razvojkarijere@kg.ac.rs (у поље предмет мејла уписати Пријава за посао на Радничком универзитету) или донети лично у ЦзРК (зграда Ректората Универзитета у Крагујевцу, Јована Цвијића бб, 2. спрат)
 
Уколико имате додатних питања, можете нам писати на: razvojkarijere@kg.ac.rs или нас позвати путем телефона (034) 300 425.