Конкурс за праксу у компанији АgroInvest

Драги студенти и дипломци,

 
Компанија AgroInvest расписала је конкурс за праксу и са задовољством позива све заинтересоване кандидате да узму учешће на овом конкурсу и уколико буду одабрани, стекну драгоцено искуство у овој компанији.
 
Agroinvest fond doo (www.agroinvest.org) једна је од многобројних  чланица  велике међународне групације World  Vision, и бави се пружањем подршке развоју сеоских подручја у Србији и Црној Гори путем консалтинга и посредовања за добијање средстава и то почев од 1999. године у Црној Гори и од 2001. у Србији, са визијом „за добар живот на селу“.
 
Профил кандидата:
  • Дипломци и студенти завршне године Економског факултета 
  • Изражене презентацијске вештине
  • Пожељно искуство у продаји
  • Познавање рада на рачунару (MS Office)
 
Пракса ће се одвијати на територијама Крагујевца (1 студент), Ваљева (1 студент) и Лознице (1 студент). 
 
Предвиђено трајање праксе је 3-4 месеца, са могућношћу продужења уколико кандидат покаже одличне резултате. Ради се сваки радни дан (уз могућност договора око сатнице)
 
Компанија ће сносити трошкове топлог оброка и превоза.
 
Рок за пријаву: 20. јануар 2014.
 
Да би конкурисали за праксу у компанији AgroInvest, заинтересовани кандидати треба да доставе CV (на српском језику) и уверење да су студенти завршне године, односно уверење о дипломирању (уколико су у питању дипломци) Центру за развој каријере и саветовање студената, на: razvojkarijere@kg.ac.rs (са напоменом Пријава за АгроИнвест праксу) или да донесу лично у Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу (Други спрат зграде Ректората, између Правног и Економског факултета).