Конкурс за предавача на курсу енглеског језика Б1 ниво

У оквиру програма Праксе за младе филологе, односно пружања подршке студентима Универзитета у Крагујевцу у циљу интернационализације и развоја знања и вештина које су значајне приликом запошљавања, Универзитет у Крагујевцу позива кандидате са Катедре за англистику Филолошко-уметничког факултета да се пријаве на Конкурс за предавача на курсу енглеског језика на нивоу Б1.

На конкурс се могу пријавити:
 
  • студенти мастер академских студија
  • дипломирани студенти мастер академских студија (у последњих годину дана)

Документација за пријаву:

Потврда са факултета о редовном студирању
Уверење о дипломирању са основних и мастер академских студија
CV у Europass формату
Мотивационо писмо
Препорука професора (није обавезно)
 
Напомена: У мотивационом писму обавезно је написати предлог организовања наставе, литературу коју би користили, на који начин бисте припремили улазни и завршни тест за учеснике на курсу.

Настава на курсу ће се одвијати у поподневним терминима, два пута недељно, у Ректорату Универзитета у Крагујевцу. Полазници курса биће студенти завршних година основних и мастер академских студија, као и студенти прве године докторских академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу.

 
Рок за пријаву: 06. децембар 2016. године, до 12:00 сати.
 
Пријаву на конкурс за предавача можете послати електронским путем на адресу: razvojkarijere@kg.ac.rs или донети лично у Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу (зграда Ректората Универзитета у Крагујевцу, 2. спрат, Јована Цвијића бб, 34000 Крагујевац)
 
Сви пријављени кандидати биће позвани на интервју. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.
 
Уколико имате додатних питања, можете нам писати на razvojkarijere@kg.ac.rs или нас позвати на (034) 300-425.