Конкурс за пријаву на бесплатан курс енглеског језика 
у Центру за развој каријере и саветовање студената                                  
Универзитета у Крагујевцу

Драге колеге,

ЦзРк је осмислио још један начин да помогне својим студентима и дипломицма и зато за вас организујемо бесплатан курс енглеског језика.
Уколико размишљате о усавршавању у иностранству или желите да унапредите своје знање енглеског језика у циљу запошљавања,  онда је овај курс права ствар за вас. Заинтересовани? Пожурите и пријавите се!
 
За курс се могу пријавити:
 
  • Студенти завршне године основних студија, апсолвенти/дипломци, студенти мастер студија и 1. године докторских студија на неком од факултета Универзитета у Крагујевцу
  • Пријава: Име_Презиме_Факултет_статус (студент завршне године, апсолвент, дипломац или студент мастер/докторских студија)_просечна оцена и одговарајућа потврда са факултета где се види ваш статус и просечна оцена (или копија индекса).
 
Напомена: На курсу има 20 места, зато пожурите и обезбедите своје место!
 
 
Пријаву за курс можете послати до 31.октобра 2013. године на:
razvojkarijere@kg.ac.rs  или се пријавите лично у ЦзРК-у (зграда Ректората Универзитета у Крагујевцу, Јована Цвијића бб, 2. спрат, зграда између Правног и Економског факултета).
 
Заинтересовани за курс енглеског језика- ниво Б1 полагаће улазни тест, како би се осигурало да сви полазници имају исти ниво знања. 
Кандидати ће бити обавештени путем мејла и телефона о термину одржавања теста.
 
                                  Курс је бесплатан. Број места је ограничен.
 
Настава енглеског језика (средњи ниво - Б1) одржаваће се у просторијама Центра, 2 пута недељно у поподневном термину, током зимског семестра. Полазници курса на крају курса ће радити завршни тест и добити сертификат о познавању енглеског језика на Б1 нивоу.
 
Уколико имате додатних питања, можете нам писати на: razvojkarijere@kg.ac.rs или нас позовите на (034) 300 425.