Конкурс за пријаву на бесплатан курс енглеског језика у организацији ЦзРК-а

Драги студенти Универзитета у Крагујевцу,

уколико желите да унапредите своје језичке вештине у циљу запошљавања, или да учествујете у програмима студентске мобилности и усавршавањa у иностранству, пријавите се за курс енглеског језика у организацији ЦзРК-а!

У оквиру програма „Пракса за младе филологе“ Универзитет у Крагујевцу, уз подршку Центра за развој каријере и саветовање студената, у академској 2018/19. години организује бесплатан курс енглеског језика на нивоу Б1.

На курс енглеског језика могу се пријавити:

  • Студенти завршних година основних и интегрисаних академских студија, као и студенти завршних година струковних студија факултета Универзитета у Крагујевцу;
  • Студенти завршних година мастер академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу;
  • Студенти прве године докторских академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу.

За пријаву је потребно доставити: 

1. Пријавни формулар (молимо преузмите формулар)
2. Потврда са факултета о тренутном статусу (потврда треба да садржи просечну оцену остварену током студија, као и дужину трајања студија) или копија индекса

Рок за пријаву: 02. новембар 2018. године до 15:00 часова

Пријаву можете послати путем имејла, на адресу: razvojkarijere@gmail.com (у поље предмет мејла уписати Пријава за курс енглеског језика), или донети лично у просторије ЦзРК-а (други спрат зграде Ректората, између Правног и Економског факултета)

Како би сви полазници курса имали исти ниво знања, по завршетку пријаве кандидата биће организован улазни тест. Кандидати ће бити обавештени путем мејла и телефона о термину одржавања теста.

Напомена: Курс је бесплатан. Број места је ограничен.

Курс енглеског језика траје 3 месеца а настава ће се одвијати у просторијама Ректората Универзитета у Крагујевцу, 2 пута недељно у трајању од 90 минута.

На крају курса учесници ће полагати завршни тест и добити сертификат о учешћу на курсу и стеченом нивоу знања енглеског језика.

За додатна питања можете нас контактирати
телефоном (034) 300 425
или електронским путем: e-mail - razvojkarijere@gmail.com