Конкурс за пријаву за предавача на курсу енглеског језика

Расписан конкурс за пријаву за предавача на курсу енглеског језика у оквиру програма Праксa за младе филологе

Програм Праксе за младе филологе представља могућност за стицање практичног искуства у домену наставе страног језика, као и развој комуникативних и организационих вештина. Практиканти ће добити прилику да припреме и воде курс енглеског језика током академске 2015/16. године.

Студенти Филолошко-уметничког факултета имају прилику да стекну своје прво практично искуство и воде курс енглеског језика (Б1-Б2 ниво), а полазници курсева су колеге са других факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу. 
 
Настава на курсевима ће се одвијати у поподневним терминима, два пута недељно у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.
 
Предавачи-практиканти добијају потврду о обављеној пракси по завршетку курса.
 
 
Конкурс за пријаву за предавача на курсу енглеског језика
 
Профил кандидата за предавача и документа за пријаву:
 
  • Профил кандидата: Студент мастер академских студија, апсолвент/дипломац на Катедри за енглески језик Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу
  • Документа за пријаву: CV, мотивационо писмо, потврда да сте студент, (или копија индекса), односно уверење о дипломирању (за дипломце).
Напомена: У оквиру мотивационог писма напишите ваш план организовања наставе, литературу коју бисте користили, и на који начин бисте припремили улазни и завршни тест за учеснике на курсу.
 
Рок за пријаву: 27. новембар 2015. године
 
Пријаву на конкурс за предавача можете послати електронским путем на адресу: razvojkarijere@kg.ac.rs  (у поље предмет мејла уписати Пријава за предавача на курсу енглеског језика) или донети лично у просторије Центра (зграда Ректората Универзитета у Крагујевцу, Јована Цвијића бб, 2. спрат)
 
За сва додатна питања, можете нас контактирати путем мејла razvojkarijere@kg.ac.rs или путем телефона (034) 300 425.