Конкурс за упис на основне, мастер и докторске студије Централноевропског универзитета

 Централноевропски универзитет (CEU) расписао је конкурс за упис на основне, мастер и докторске студије са стипендијом за школску 2022/2023. годину. Тим поводом, Београдска отворена школа организује вебинар са представницима и студентима CEU-а, 20. децембра од 11 часова.

Догађај ће бити одржан путем Zoom платформе, у форми две одвојене сесије. Прва сесија биће посвећена програмима основних студија (11–12 часова), док ће друга сесија бити посвећена програмима мастер и докторских студија (12–13 часова).

Студирање на CEU карактерише модеран приступ настави, посвећеност отвореној дебати и развоју критичког мишљења, а по завршетку студија добија се диплома акредитована у САД и Аустрији. За студирање је посебно значајно што преко 82% студената добије неки вид финансијске подршке.

Рок за пријаву је 1. фебруар 2022. године.

Уколико сте заинтересовани за студије на CEU, своје интересовање можете да изразите попуњавањем упитника овде (за основне студије) и овде (за мастер и докторске студије). Како бисте конкурисали на неки од CEU програма, потребно је доставити:

-транскрипт оцена;

-доказ о положеном тесту енглеског;

-попуњену онлајн пријаву;

-два писма препоруке;

-пример академског писаног рада;

-биографију и додатна документа у зависности од тога за који департман се конкурише.

Уколико се пријављујете за основне студије или за стипендије на мастер и докторским студијама документацију треба послати најкасније до 1. фебруара 2022. године.

Више информација о отвореном конкурсу можете пронаћи на овом линку.

Заинтересовани канадидати могу заказати индивидуалне консултације о студирању на CEU путем мејла akademsko.savetovanje@bos.rs

 

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 80