Мол група:  Отворене пријаве за Freshhh и Growww програме

Freshhh програм је гејмификовано студентско онлајн такмичење које представља игру симулације нафтне индустрије и намењено је студентима из читавог света. 

Студенти учесници овог такмичења, у трочланим екипама, морају да оснују нову нафтну корпорацију, да је развијају од почетка, доносе одлуке о истраживачким и развојним пројектима, да управљају рафинеријама различитих производа, и да осмисле најбољи каталог производа како би остварили зараду. Пет најбољих екипа учесница у такмичењу „Freshhh“ добиће прилику да учествују у финалном кругу такмичења који се одвија уживо, освоје укупно 25 000 евра и добију потенцијалну понуду за запослење у међународном тиму МОЛ Групе.
 
Рок за пријаву за пријаву: 29. март 2016.
 
Више информација о овом програму можете видети на: линк1, линк2
 
Growww је једногодишњи програм намењен дипломцима који им нуди прилику да започну међународну каријеру и науче више о једној од најсложенијих грана привреде, нафтној индустрији. 
 
Током програма, студенти ће стећи увид у пословање ове индустрије тако што ће учествовати у Програму пословног образовања (ЕБП) и тако што ће успоставити и развити професионалне односе. 
 
Програм младим професионалцима нуди више од 170 позиција у области инжењерства, економије, информационих технологија, природних и друштвених наука, на нивоу групе у 13 земаља (Мађарска, Аустрија, Немачка, Србија, Словенија, Пакистан, Хрватска, Румунија, Босна и Херцеговина, Италија, Пољска и Чешка Република).
 
Током програма је обезбеђен менторски надзор.  Постоји могућно за наставак каријере у Мол групи по завршетку програма.
 
Кандидати се за позиције у оквиру програма Growww могу пријавити путем LinkedIn мреже све до средине априла.
 
Више информација о овом програму можете видети на адреси: линк1, линк2
 
Извор: Мол група