Отворен волонтерски програм за девети “Зелени фестивал“

Имаш до 30 година, свестан си колико је важна природа и животна средина, волиш филмове и уметност, радујеш се да научиш нешто ново, желиш да се дружиш са вршњацима и страним гостима, стекнеш искуство у припреми фестивала?

Green fest“ је право место за тебе!

У зависности од твог знања и искуства, имаћеш прилику да радиш на припреми фестивалских активности, комуникацији са гостима и посетиоцима фестивала, промотивним, као и многим другим активностима које чине овај фестивал јединственом манифестацијом.

Када постанеш волонтер „Green fest “-а, стећи ћеш нова и корисна знања, постаћеш део великог тима пуног позитивне енергије, моћи ћеш бесплатно да уђеш на све садржаје фестивала, добићеш сертификат о волонтирању и одлично ћеш да се проведеш. Наравно, најбољи волонтери ће имати прилику да, и у будућности, учествују у различитим пројектима Центра за унапређење животне средине.

За волонтерски програм се можеш пријавити слањем кратке биографије и мотивационог писма на volonter@greenfest.rs, најкасније до 24. октобра 2018. године.

Међународни фестивал зелене културе „Green fest“ је највећа зелена манифестација у региону југоисточне Европе која се одржава сваке године. Девети фестивал ће бити одржан од 13. до 16. новембра у Дому омладине Београда, под слоганом Пластика није играчка. Промени игру!”. Током претходних осам година на фестивалу је волонтирало око 350 младих, а фестивал је посетило око 75000 људи.

Фестивал организују Центар за унапређење животне средине и Дом омладине Београда уз подршку Министарства заштите животне средине, Министарства културе и информисања, Града Београда - Секретаријата за културу, Француске амбасаде и Француског Института као и уз помоћ многобројних партнера и пријатеља.