Отворене пријаве за онлајн Microsoft Business Central академију

Услед непрестаног раста потражње за савременим пословним решењима од стране домаћих предузећа свих величина, локална Microsoft канцеларија и овлашћени Dynamics 365 Business Central партнери траже нове кадрове који ће се бавити пословима имплементације Dynamics 365  решења. У жељи да инвестира у младе и перспективне људе, Microsoft у Србији организује бесплатну обуку под називом D365 Business Central Академија

На располагању је 40 слободних места, а за програм се могу пријавити дипломци или апсолвенти – економисти, менаџери, информатичари, инжењери, односно сви они који имају потенцијал и жељу да се баве послом имплементације Dynamics NAV или Dynamics D365 Business Central решења. 
 
Циљ програма је да учесници стекну знање које је потребно за почетак рада у овом ERP решењу, а по завршетку BC/NAV Академије полазници ће бити обучени и спремни за рад и даље усавршавање у имплементацији ових пословних решења. С обзиром на то да постоји недостатак стручњака из ове области, присуство на BC/NAV Академији полазницима може омогућити да веома брзо дођу до свог првог радног места у некој од реномираних Microsoft партнерских компанија.
 
Академија ће се одржати онлајн, у периоду од 17. августа до 5. септембра 2020. године. Предавања ће држати искусни стручњаци из Microsoft-a и партнерских компанија. Трајање предавања је 4 сата дневно. Учесници ће користити сопствене рачунаре, а Microsoft ће обезбедити приступ решењу Dynamics 365 Business Central, као и осталим неопходним системима, како би учесници могли активно да учествују у тренингу.
 
Предавања ће се одвијати на српском језику и обухватиће следеће Dynamics 365 Business Central, односно Dynamics NAV области
 
  1. Business Central Introduction, Deployment, Personalization and User Experience
  2. Application Setup in Business Central
  3. Trade and Inventory in Business Central
  4. Manufacturing I in Business Central
  5. Finance Essentials in Business Central
  6. Finance Advanced in Business Central
  7. Fixed Assets in Busines Central
  8. Costing in Business Central

Пријаве су отоврене до 30. јула 2020. године

Сви  заинтересовани могу се пријавити слањем CV-ја са пропратним текстом на имејл D365BCAcademy@outlook.com. У CV-ју је обавезно навести тренутни статус на факултету, као и остварену просечну оцену, уз нагласак на евентуално искуство у раду са неким ERP решењем на факултету, као и шта је то што их препоручује за учешће на овом тренингу. По завршеном тренингу, биће организован тест где ће моћи да провере своје стечено знање.
 
Ова академија je, под називом NAV Академија, већ неколико пута одржавана у Србији, а циљ BC/NAV Академије је да студенте научи специфичној материји, а партнерима академије олакша проналазак нових запослених. 
 
Dynamics 365 Business Central је интегрисано пословно решење намењено малим и средњим предузећима. У питању је најраспрострањеније ERP решење на глобалном тржишту са више од 240.000 имплементација у свим областима пословања. Такође, ово решење се у Србији и земљама окружења користи у преко 2.000 компанија.
 
* Овогодишњу Business Central Akademiju организују локални Dynamics партнери Adacta, GoPro и NPS у сарадњи са Microsoft Srbija.
** Сви кандидати коју пошаљу свој CV на горе наведену адресу сагласни су да се њихови CV-ји проследе Dynamics партнрима Adacta, GoPro и NPS, који ће изабрати учеснике академије.