Отворене пријаве за праксе у иностранству

 Због чега су праксе у иностранству које ти AIESEC нуди баш за тебе?

 
AIESEC је студентска организација која младима пружа глобалну платформу захваљујући којој могу да добију релевантно искуство и уче у изазовном окружењу.
 
  • Empowering others - Оснажи и подржи људе око себе
  • Self aware - Буди свестан својих снага и слабости како би напредовао
  • World citizen - Знај шта се дешава у свету како би на њега утицао
  • Solution oriented - Тежи проналажењу најбољих решења

Ове четри лидерска квалитета су оно ка чему AIESEC тежи и оно што AIESEC подстиче код других, било да се ради о активним члановима AIESEC-a или волонтерима којима се пружају јединствене прилике да боље упознају себе, а онда и свет.

AIESEC у овом тренутку нуди 3 програма пракси: Global Volunteer, Global Talent, Global Teacher.
 
Global Volunteer програм пракси је глобална прилика за младе који желе да раде на свом личном развоју и направе позитиван утицај у свету. Ако желиш да упознаш нову културу, оставиш свој траг и изађеш из зоне комфора онда је ова пракса баш за тебе. Овај програм има за циљ повезивање младих из различитих делова света како би заједно радили на неком од друштвено-одговорних пројеката из области едукације, људских права, маркетинга, туризма и многих других. Пројекти на којима се ради, омогућавају развој лидерских, комуникационих вештина и шире мрежу контакта са људима из целог света.
 
Global Talent програм усмерен је ка младим људима који желе да раде на свом професионалном и каријерном развоју у великим светским компанијама. Поред тога ова пракса пружа јединствено искуство у мултикултуралном окружењу и изазов нове средине.
 
На самом крају, али не и најмање важна - Global Teacher пракса: Искуством на овој пракси можеш да опремиш себе вештинама које ће ти помоћи у каријери, али и да допринесеш младим људима и деци коју ћеш подучавати.
 
Заједничко свим овим праксама јесте да ти нуде сертификат и лидерске квалитете који ти дају професионалну предност на све изазовнијем тржишту рада.
 
У овом тренутку можеш изабрати пројекте који ти највише одговарају у трајању од 6 до 78 недеља у зависности од праксе која те интересује у некој од 125 земаља
 
 
Уколико желите да испратите новости Студентске организације AIESEC - Локалне канцларије Крагујевац придружите се њиховој фејсбук групи Пројекти за младе Крагујевац.