Позив студентима за присуствовање у финалној фази процеса избора иновативних пројеката за финансирање

 Фонд за иновациону делатност нуди јединствену прилику студентима да се упознају са процесом доношења одлука о инвестирању – рок за пријаву: 1. март 2020.

 
Фонд за иновациону делатност позива студенте завршних година основних студија и студенте мастер студија да се пријаве за присуствовање у финалној фази процеса избора иновативних пројеката за финансирање. Одабрани студенти ће добити прилику да се упознају са радом Фонда за иновациону делатност и да присуствују презентацијама пројеката који су уврштени у ужи избор, као и дискусијама чланова независне Експертске комисије која доноси коначну одлуку о финансирању. Током интензивних састанака, студенти ће имати прилике да се упознају са  процесима одлучивања, начином рада инвестиционих панела, као и начином доношења одлука о финансирању, односно о улагању у високоризичне подухвате.
 
Ово је идеална прилика за студенте који имају амбиције да се у својој каријери баве финансијским улагањем.
 
Радни језик је енглески језик.
 
Студенти који желе да се пријаве потребно је да:
 
  • Покажу високу мотивисаност за стицање знања и практичног искуства;
  • Буду студент последње године основних академских студија или студент мастер програма;
  • Имају просек оцена од 8 или више (на програму који тренутно похађа, односно на претходном нивоу студирања за студенте прве године мастер студија);
  • Имају одлично знање енглеског језика.

Документација за пријаву:

  • Биографија (неопходно је да садржи и годину уписа студијског програма, годину програма коју кандидат у тренутку пријаве похађа и просечну оцену на том програму, односно на претходном нивоу студирања за студенте прве године мастер студија);
  • Препорука од стране професора;
  • Мотивационо писмо.
Пријаве је потребно доставити на адресу: dane.atanaskovic@inovacionifond.rs и (cc) milica.bulatovic@inovacionifond.rs.

Рок за достављање пријава је 1. март 2020. године.
 
Најбоље оцењени кандидати на основу достављене документације биће позвани на интервју. Након обављених интервјуа, кандидати ће бити обавештени о коначној одлуци. Јединствену прилику за стицање искуства у овој области имаће до 2 кандидата.
 
За додатна питања можете се обратити путем имејл адресе dane.atanaskovic@inovacionifond.rs  или путем телефона на: 011/6555-696.