Привредни форум младих 2017 – Конференција омладинског предузетништва

Привредни форум младих у сарадњи са Привредном комором Србије, а уз подршку Развојне агенције Србије организује конференцију „Привредни форум младих 2017”, која се реализује у оквиру пројекта „Караван омладинског предузетништва – Програм подршке оснивању омладинских компанија, као и оснаживању и поспешивању омладинског предузетништва на територији Републике Србије“.

Конференција ће трајати пет дана у периоду од 17. до 21. априла. Прилику да учествују ће остварити тридесет тимова (укупно 60 учесника) који на најбољи начин представе своју пословну идеју. Циљ је да се на свеобухватан начин приступи проблему недовољне информисаности младих када је реч о оснивању сопственог посла. Учесници ће током трајања конференције имати прилику да развију своју идеју, напишу бизнис план и кроз рад са стручним предавачима и менторима стекну неопходно знање из области маркетинга, продаје, администрације и финансија.

Место одржавања конференције је студентско одмаралиште „Радојка Лакић“ на Авали. Пројектом је стипендирано 90% трошкова учешћа на конференцији сваког члана. Преосталих 10% котизације у износу од 20 ЕУР представља показатељ преданости и мотивисаности учесника за учешће на конференцији. У ту цену урачунати су смештај, оброци за све дане током трајања конференције, као и све обуке и радионице које очекују учеснике.
 
Пријаве су отворене до 10. априла, до 23:59 часова.
 
Услови за пријаву:
 
  • до 30 година старости
  • обавезне пријаве у пару (све тимове чине 2 особе)
 
Пријаву можете пронаћи ОВДЕ.