ProCredit Entry Programme за дипломце и студенте завршних година

ProCredit банка већ годинама уназад пружа прилику дипломцима и студентима завршних година свих факултета да дођу до посла. Реч је о јединственом начину запошљавања који се одвија кроз ProCredit Entry Programme.

Entry Programme представља уводни корак у свет одговорног банкарства и једини начин на који ProCredit банка запошљава кадрове. Реч је о пажљиво конципираном програму шестомесечне обуке који су ProCredit Holding са седиштем у Франкфурту и ProCredit банка у Србији покренули током друге половине 2010. године.
 
Захваљујући овом програму, готово 200 младих из свих крајева Србије је добило посао и постало део ProCredit тима.
 
Након 18 генерација које су успешно завршиле обуку, конкурс је званично отворен по 19. пут – за све дипломце који желе да граде каријеру у интернационалној компанији.
 
Финансијска анализа, оперативни ризици, ревизија и банкарско пословање неке су од тема које се обрађују током шест месеци. Уз то, у оквиру обуке се обрађују и теме везане за етику пословања, али и хуманистичке науке. Поред теоријског знања, које је свакако значајно, полазници Програма ће стећи и драгоцено практично искуство у филијалама и одељењима Банке, уз стални наџор ментора који ће бити задужени за преношење знања и оспособљавање кандидата за рад. Отворени за размену мишљења, ментори прате рад учесника Entry Програма и са њима дискутују о пословним стратегијама, актуелним друштвеним темама, пружајући им својеврстан увид у целокупан рад институције и подстичући њихово критичко размишљање.
 
Уколико желите да градите каријеру у банкарском сектору, пријавите се за ProCredit Entry Programme и искористите могућности које овај програм нуди!
 
Више информација о ProCredit Entry Programme-у можете видети на сајту ProCredit банке  у секцији ProCredit Entry Programme а своју пријаву можете проследити путем ЛИНКА.