Програм обуке за студенте - HEINEKEN Trainee Program

Компанија HEINEKEN Србија покренула је  једногодишњи плаћени програм обуке - Trainee program „Играјмо у истом тиму“, намењен талентованим и амбициозним младим људима. За учешће у овом програму могу се пријавити студенти завршних година, апсолвенти и/или студенти који су у последње три године завршили студије на неком од техничких, машинских, пољопривредних или технолошких факултета.

Програм ће се реализовати у пивари у Зајечару и пружиће прилику младима да се додатно едукују, стекну вештине и прођу обуку у ланцу набавке у компанији HEINEKEN Србија и то на три позиције:

  • инжењеринг
  • контрола квалитета
  • примарна производња пива

Приоритет имају кандидати који добро говоре енглески језик и спремни су да постану део амбициозног и динамичног тима компаније HEINEKEN Србија. Током трајања Програма студентима ће бити омогућен индивидуални рад са ментором, који ће интензивно пратити њихов напредак и давати им смернице за даљи рад.

Сви заинтересовани кандидати треба да пошаљу своју биографију уз пропратно писмо на posao.srbija@heineken.com, најкасније до 30. априла 2018. године.

Промо видео можете погледати ОВДЕ

Детаљне информације о HEINEKEN Србија Trainee Program можете пронаћи на званичном сајту компаније-  www.heinekensrbija.rs